Wil je spieren opbouwen?
Ken jij iemand met moeite om spieren op te bouwen?
Of ken jij iemand met symptomen van langzame spiergroei, plateau in krachttoename, aanhoudende vermoeidheid tijdens trainingen, spierzwakte, vertraagd herstel na trainingen, en gebrek aan spierdefinitie.

Deel de link van deze pagina dan met hen, of deel via de knoppen rechts.

Het goede nieuws is dat spieren opbouwen belachelijk makkelijk kan, zelfs als je bijna 50 bent. Spieren groeien namelijk voornamelijk in rust, vooral tijdens onze nachtrust, met de juiste optimale bouwstenen en stimulans via weerstandstraining.

Doelen voor Mannen en Vrouwen:

Spieren opbouwen: hoe slank en gespierd heel het jaar rond
Spieren opbouwen: hoe slank en gespierd heel het jaar rond

Fysieke Doelen: Voor vrouwen streven we naar een meetbaar jonger, energiek, slank, gezond en gespierd lichaam. Dit omvat een gezond glimmende strakke huid en een ideale natuurlijke balans tussen een gezonde levensstijl, fysieke fitheid en een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Voor mannen streven we naar een meetbaar jonger, breed, gespierd, energiek, gezond lichaam met een 6-pack, evenals een gezond glimmende strakke huid, die vitaliteit, fysieke kracht en zelfvertrouwen uitstraalt.

Mentale Doelen: Zowel mannen als vrouwen streven naar een glasheldere mentale focus en klaarheid in het hoofd om optimaal beslissingen te kunnen nemen in relaties, business, fysiek, en mentaal.

Tips voor Weerstandstraining:

  1. Gecontroleerde Uitvoering: Het is belangrijker om de weerstandstraining gecontroleerd uit te voeren dan om zware gewichten te tillen. Zware gewichten zullen vanzelf volgen wanneer je sterker wordt.
  2. Ademhalingstechniek: Adem krachtig uit bij het tillen van de gewichten en adem diep in bij het gecontroleerd en langzamer laten zakken van de gewichten. Dit optimaliseert de zuurstofvoorziening naar je spieren en helpt bij de prestaties.
  3. Focus op de Spiergroep: Richt je tijdens de oefening zonder enige afleiding op de spiergroep die je aan het trainen bent. Dit versterkt de lichaam-brein connectie en leidt tot snellere resultaten.
  4. Weerstand Niveau: Kies het gewicht waarmee je maximaal 4 tot 6 herhalingen kunt doen tijdens 1 set. Als je met je eigen lichaamsgewicht traint, ga dan door tot je niet meer kunt.
  5. Intervaltraining: Voor optimaal visceraal vet-verlies en spieropbouw, voer 1 à 2 keer per week 2 korte sprints uit tot het maximum voor 20 tot 30 seconden.

Belang van Gewichtstraining:

Hoewel gewichtstraining slechts 30% van het resultaat bepaalt, is het volgen van de rest van de stappen cruciaal voor succes. In mijn 100% natuurlijke complete A-Z Get Natural Master Class leer je exact wat je moet eten, wanneer, waarom, en meer voor maximaal gender-bepaald-natuurlijk-bedoeld-resultaat heel het jaar rond met minimale eigen input.

Wil je meer leren over het opbouwen van spieren op een natuurlijke en effectieve manier? Neem dan de eerste stap en schrijf je in voor mijn A-Z Get Natural Master Class.

Deel de link van deze pagina dan met hen, of deel via de knoppen rechts.

Alvast bedankt om mee bewustzijn rond natuurlijke gezondheid vanaf de wortel tot en met elk symptoom te helpen delen.