Hoe je op Natuurlijke Wijze Hoge Bloeddruk Overwint: Aanpakken van de Oorzaak
Hoe je op Natuurlijke Wijze Hoge Bloeddruk Overwint: Aanpakken van de Oorzaak

Hoe je op Natuurlijke Wijze Hoge Bloeddruk Overwint: Aanpakken van de Oorzaak

Heb je last van hoge bloeddruk? Ontdek hoe je op natuurlijke wijze hoge bloeddruk kunt overwinnen door de oorzaak aan te pakken. In deze uitgebreide gids duiken we in op wat, waarom en hoe je hypertensie kunt beheersen.

Wat is Hypertensie?

Hypertensie, of hoge bloeddruk, treedt op wanneer de kracht van het bloed tegen de wanden van de slagaders te hoog is, meestal aangegeven door metingen boven 140/90. Als het onbehandeld blijft, kan hypertensie leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties, waaronder hartziekten en beroertes.

Hoewel conventioneel advies vaak draait om veranderingen in dieet, lichaamsbeweging en medicatie, kunnen deze benaderingen niet altijd de onderliggende oorzaak aanpakken.

Aanpakken van de Oorzaak

Hypertensie: hoe je op natuurlijke wijze hoge bloeddruk kunt overwinnen, vanaf de worteloorzaak. Alleen wanneer we de werkelijke worteloorzaak van een probleem kennen, kunnen we de oorzaak samen met alle andere symptomen die we tegenkomen genezen. In deze post, waarom en hoe je de worteloorzaak van hypertensie kunt aanpakken. Eerst moeten we begrijpen wat hypertensie echt is:

Hypertensie of hoge bloeddruk is een aandoening waarbij de kracht van het bloed tegen de wanden van de slagaders te hoog is. Het wordt meestal gedefinieerd wanneer de bloeddruk boven 140/90 is. EN het wordt als ernstig beschouwd als de druk boven 180/120 is. Hoge bloeddruk heeft vaak geen symptomen. Na verloop van tijd, als het onbehandeld blijft, kan het gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals hartziekten en zelfs beroertes.

Hetgeen wat vaak wordt voorgesteld is het aanpassen van een gezonder dieet, minder zout consumeren, regelmatig sporten en medicijnen nemen om de bloeddruk te verlagen. Maar ik heb zelf ervaren dat dit eigenlijk NIET WAAR is en de echte worteloorzaak HELEMAAL NIET aanpakt, noch de natuurlijke oplossing.

Op een dag bezocht ik mijn ouders, en mijn moeder die vroeger verpleegster was, was de bloeddruk van de kleinkinderen aan het meten, gewoon voor de lol. Op dat moment at ik alleen maar gezond voedsel, bewoog regelmatig en werkte als model, dus als je de gangbare gezondheidsrichtlijnen letterlijk zou volgen, zou je je niet voor kunnen stellen dat mijn moeder geschokt was toen ze de mijne mat en het bleek erg hoog te zijn. Daarom is het mijn morele verplichting om te delen wat ik heb ontdekt, en hoe ik het natuurlijk heb opgelost.

Bloed bestaat voor 80 tot 90% uit water. De worteloorzaak waarom we hypertensie ontwikkelen is: als we niet genoeg water drinken, wordt het bloed dikker. Wanneer dit gebeurt, heeft ons hart extra kracht nodig om dit dikkere bloed te pompen. De extra kracht die hiervoor nodig is, verhoogt de druk. Eenmaal de druk stijgt, treedt hypertensie of hoge bloeddruk op.

Dus is er een medicijn dat je kunt nemen om meer water aan je systeem toe te voegen? Nee, dat is er niet. Soms schrijven ze aspirine of andere medicijnen voor om het bloed te verdunnen. Maar het beste verdunningsmiddel is: water. Zodra ik begon voldoende water met noodzakelijke mineralen te drinken, verdween mijn HOGE bloeddruk bijna direct.

Ik denk niet dat ik je verkeerd, ongezond ongeautoriseerd advies geef, door je aan te raden genoeg smaakloos, ongezoet en puur bron mineraalwater te drinken, in een wereld waar Coca-Cola overal mag worden gepromoot. Probeer het gewoon, en zie wat er gebeurt ūüėČ Het kan gebeuren dat je je medicatie niet meer nodig hebt…

De echte worteloorzaak waarom ik niet genoeg mineraalwater dronk was omdat ik had gehoord dat je afvalt als je veel water drinkt. En ik werd uitgelachen omdat ik erg dun was. Ik wilde ook niets smaakloos of ongezoet drinken, omdat ik vervulling zocht in smaak. Als compensatie voor de onopgeloste leegte die ik van binnen voelde. Wat resulteerde in het feit dat ik nauwelijks puur mineraalwater dronk. Dus de echte worteloorzaak van mijn gebrek aan essenti√ęle hoeveelheden mineraalwater waren mijn onopgeloste emotionele problemen.

Als je weerstand voelt om genoeg smaakloos water te drinken als compensatie voor en gevoel van tekort binnenin, of als je andere eetcompensatieproblemen hebt, zorg er dan voor dat je hier klikt om voorgoed bevrijd te worden van de onderliggende emotionele problemen.

Als we terugkijken: Je weet nu dat het harder pompen van verdikt bloed door onze slagaders, veroorzaakt door het gebrek aan voldoende puur bron mineraalwater te drinken, de reden is waarom we hoge bloeddruk krijgen. Een logische oplossing is genoeg bron mineraalwater te drinken, wat de beste verdunner is die onze bloeddruk zal verlagen.

Als je deze info waardevol vond, deel of stuur het vooral door naar je dierbaren!

Klik hier om mijn gratis E-book te downloaden om te weten wat, waarom en hoe je vandaag kunt beginnen om je gezondheid en welzijn in je leven nog meer drastisch te verbeteren!

Ken jij iemand met Hoge bloeddruk of hypertensie?
Of ken jij iemand met symptomen van hoofdpijn, duizeligheid, kortademigheid, wazig zien, vermoeidheid, misselijkheid of braken, en hartkloppingen.

Deel de link van deze pagina dan met hen, of deel via de knoppen rechts.

Alvast bedankt om mee bewustzijn rond natuurlijke gezondheid vanaf de wortel tot en met elk symptoom te helpen delen.Ik wens je een heerlijke gezonde dag toe!

Hartelijke groet,

Tom