Grenzen stellen: de wortel onthuld.

Grenzen stellen en bewaren voor altijd, hoe doe ik dat?

In deze video deel ik met jou, hoe ik grenzen heb leren stellen en bewaren, vanaf de wortel t.e.m. elk symptoom.

Grenzen stellen en bewaren hoe doe je dat

Ik zelf heb mij zo erg en voortdurend over mijn grenzen laten gaan, dat ik er letterlijk heel erg ziek van werd. 

Ik dacht altijd dat ik heel liefdevol, wijs en verbindend was door alles toe te laten, door alles heen te leren zien en alles goed te vinden, ver voorbij mijn eigen grenzen. Ik dacht dat grenzen communiceren en bewaren, niet liefdevol was en ik wilde zo graag liefdevol EN geliefd zijn.
Dat was mijn grootste struikelblok, misvatting en de oorzaak van het in stand houden van disfunctionele relaties en heel ziek te worden.

Voordat ik fitnesste omdat ik mijn lichaam zo gezond mogelijk wil houden, fitneste ik omdat ik groot en sterk zou zijn, zodat anderen niet meer over mijn grenzen zouden gaan.

Ook die richting, kan ik je vertellen werkt niet om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Ik ben Tom Nuyens van Awake-Academy.com ben heel dankbaar dat ik van slachtoffer en ziekte, deze uitdagingen heb leren omdraaien en gebruiken als tool naar onafhankelijke kracht, echte verbinding of liefde EN genieten in overvloed.
Mijn intentie is dat deze video jou zal helpen in dezelfde richting.

Wil je weten waarom je moeite hebt met grenzen stellen en bewaren?

In deze video gaan we namelijk de werkelijke wortel of oorzaak onthullen, waarom we het moeilijk hebben met grenzen stellen.

Want pas als we de werkelijke oorzaak van ons probleem rond grenzen stellen kennen, kennen we de richting hoe we grenzen kunnen gaan stellen en bewaren, zonder dat we er ons slecht bij voelen, onszelf blijven verklaren of ons voor blijven verontschuldigen.

Wanneer je grenzen stelt bij iemand die gewoon is om over jouw grenzen te mogen gaan, gaat de grensoverschrijder meestal het proberen om te draaien, jou de schuld proberen te geven van zijn/ haar eigen grensoverschrijdend gedrag en jou proberen te manipuleren…

In deze video ga je de zes stappen kennen, hoe we ons probleem rond grenzen bewaren,
EN kunnen oplossen,
EN kunnen omvormen, naar een zeer waardevol cadeau voor zowel onszelf als voor diegenen die we over onze grenzen (hebben) laten gaan.

Om een einde te maken aan het probleem rond grenzen stellen, tezamen met alle symptomen voor eens en voor altijd en dus om licht te schijnen op onze donker probleem rond grenzen stellen, maakte ik voor jou een video met animatie die alles helder zal maken:

4 gratis videos die verder bouwen op deze bevrijdende inzichten:

Hoe mee mensen helpen bij gezonde grenzen te stellen:
Druk op het blauwe ‘F'(Facebook) logo rechtsboven (pc) of onderaan (smartphone) om deze video mee te helpen delen zodat deze video terecht komt bij nog vele anderen die deze inzichten goed zouden kunnen gebruiken. Alvast bedankt daarvoor!