Depressie Behandelen: de wortel onthuld.

Depressie behandelen: oplossen, voorkomen, en omgaan met mensen die depressief zijn?

In deze video deel ik met jou, hoe ik mijn depressie oploste vanaf de wortel t.e.m. elk symptoom.

Depressie behandelen zodat het opgelost geraakt, hoe doe je dat?

Hey, Ik ben Tom Nuyens van Awake-academy.com en in deze video wil ik laten zien hoe ik mijn depressie oploste.
Deze video laat zien hoe ik depressiviteit helemaal behandelde zodat het oploste en hoe je deze inzichten kan gebruiken om mensen te helpen die depressief zijn.

Ik ga dat doen door de de wortel of oorzaak van depressie te onthullen aan de hand van een animatie. Want alleen als we de werkelijke oorzaak van depressie kennen, kunnen we depressie tezamen met alle symptomen voorkomen en oplossen.

En pas als de wortel echt helder is, kunnen we onszelf en ook anderen die depressief zijn helpen.

Je hoeft je zeker niet te schamen voor het feit dat je depressief bent, want de werkelijkheid is, dat bijna iedereen vroeg of laat aan een of andere vorm van depressie lijdt.
Sommigen verbergen dit achter een masker van doen alsof, totdat dit masker uit elkaar valt., Sommigen onderdrukken de symptomen met medicatie of constante afleiding met een smartphone, totdat ook dat niet meer werkt en ze in het beste geval de werkelijke oorzaak gaan ont-dekken en oplossen.

Symptomen van depressie zijn: Verdoofde levenslust, Slechte eetlust of te veel eten, Slapeloosheid of te veel slapen, Weinig energie of moeheid, Gering gevoel van eigenwaarde, Slechte concentratie of moeilijkheden om tot een besluit te komen, Gevoelens van hopeloosheid.

Door deze video gaat jouw inzicht in de werkelijke oorzaak van depressie veranderen.

Wanneer we de werkelijke oorzaak kennen, kunnen we de werkelijke wortel gaan helen tezamen met elk symptoom.

De werkelijke oorzaak van depressie is: wij zijn heel logisch uitgeput van te lang weg te lopen van ons zelf in afleidingen van onszelf die niet meer werken.

Ik zelf zocht zelfs afleiding van mezelf, door wereld succes te creëren en eens ik het gecreëerd had werkte het niet meer als afleiding van mezelf, wist ik niet meer wat te doen en werd ik depressief.

Om een einde te maken aan depressie, tezamen met alle symptomen voor eens en voor altijd en dus om licht te schijnen op onze donkere depressie, maakte ik voor jou een video met animatie die alles helder zal maken:

4 gratis videos die verder bouwen op deze bevrijdende inzichten:

Hoe mee mensen helpen die depressief zijn:
Druk op het blauwe ‘F'(Facebook) logo rechtsboven (pc) of onderaan (smartphone) om deze video mee te helpen delen zodat deze video terecht komt bij nog vele anderen die deze goed zouden kunnen gebruiken. Alvast bedankt daarvoor!